Крісло Atlant

Крісло Atlant

Повідомлення SERGEY » Суб листопада 24, 2012 11:54 pm

Придбав, недавно, офісне крісло ATLANT у цьому інтернет магазині тож, хочу поділитись своїми враженнями.
В принципі купівля крісла пройшла нормально, хоча були деякі нюанси:
1. Крісло я вирішив придбати у час, коли воно зникло з більшості інтернет магазинів, хоча на той момент я про це не знав.
2. Товар я отримав через місяць після замовлення, але вини магазину у цьому немає. На той час були певні проблеми з поставкою даного товару у регіональні склади зі сторони фабрики яка виробляє крісла донної моделі.
В цілому придбаним товаром я дуже задоволений і хочу порадити його тим, хто ще вагається і хоче придбати собі зручне крісло! Ціна товару була найнижчою з усіх переглянутих мною магазинів та вигідне розміщення магазину відносно моєї адреси проживання! Адміністрація магазину постійно підтримувала зі мною зв'язок, за що великий плюс магазину, адже не велике діло продати товар, важливо не втратити клієнта!!! Адже я, як клієнт, буду рекомендувати або навпаки не рекомендувати магазин для своїх друзів або клієнтів, що зі мною особисто досить часто відбувається і по моїй рекомендації багато моїх друзів звертаються в ті чи інші магазини чи установи!
Хочу подякувати адміністратору даного магазину за терпіння та допомогу мені у купівлі товару у цьому магазині, адже він зумів не втратити клієнта і приклав для цього досить багато зусиль! А ще знаходячись на лікарняному зумів організувати доставку товару до кінцевого споживача за що велике йому спасибі та швидкого одужання!!!
З повагою Ваш Клієнт!!!
SERGEY

Re: Купила Кресло Atlant и Prestige GTP

Повідомлення Лариса » Вів грудня 04, 2012 6:21 pm

Купилаа дочке на день рождения кресло Атлант комплектации СП с пластиковыми подлокотниками Зображення.
Цена супер.
Дешевле чем в розетке.
А мужу хотела купить SAMBA Ultra GTP Зображення
но по карману получился Prestige GTP C-38Зображення
Пока очень довольна :D
Лариса

Повідомлення: 17

Крісло ORION

Повідомлення Maria » Чет січня 10, 2013 10:23 am

Купила тут ORION з максимальною знижкою
з початку планувала купити Атлант але там не було мультиблока, точніше він був тільки в Екстра - але чоловіку не подобалися деревяні підлокітники.
Тому зупинилися на Оріоні
Зображення
Скажу про нього коротко:
- зручне (навіть з дитиною часто сиджу-і гойдаюся);
- міцне;
-шкіра Lux комфортна -не парить -хоча може в тканині Microfibre було б краще-не мала можливості порівнювати:)
Maria

Повідомлення: 26

Повернутись до Відгуки про наш магазин

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Перейти в магазин

,  , ,