Хочу поділитися своїми враженнями від виконання мого замовлення в інтернет-магазині sad.te.ua. Замовляв в цьому магазині акумуляторний оприскувач SADKO. У нас в Києві незважаючи на величну кількість інтернет-магазинів таких в наявності не виявилося.
Сезон у розпалі, а інформація, на жаль, на сторінках магазинів в Інтернеті оновлюється не регулярно. Через це на пошуки втратив зо два тижні. І тоді вирішив зробити замовлення у Тернополі. В цьому магазині була наявна саме та модель, що я безуспішно шукав у Києві. І не тільки на сторінці в Інтернеті, а у реальності. Та й ціна виявилася значно нижче, ніж пропонували в Києві.
В цілому виконанням замовлення задоволений. Тепер про виконання замовлення. Оплату здійснював попередньо – через поповнення карткового рахунку у Приватбанку. Домовлялися по телефону, а реквізити надіслали мені ще й електронною поштою. Гроші за замовлення надійшли у той же день, а от відправки оприскувача довелося зачекати пару днів. В Київ його надіслали транспортно-експедиційною компанією «Делівері» (Delivery-Auto). Мені повідомили номер транспортної накладної і склад призначення, який я вказав попередньо. До слова, ціни на послуги цієї компанії послуги досить помірні: за доставку оприскувача з Тернополя в Київ заплатив лише 18 грн., а швидкість доставки –- висока: замовлення відправлене з Тернополя в п’ятницю о п’ятій годині дня було вже на складі в Києві наступного дня, у суботу, о десятій ранку (можливо й раніше: інформація про вантажі для їх відслідковування оновлюється на сайті компанії лише декілька разів на день -- о 10, 13 і 16 годині). Однак, з одержанням замовлення несподівано стався конфуз: в декларації було невірно вказано ім’я одержувача, і це викликало затримку. Але до честі компанії-перевізника та менеджерів інтернет-магазину, не зважаючи на суботній день, помилку виправили дуже швидко. Мені довелося зачекати лише з півгодини поки все з’ясувалося і перевізник одержав електронною поштою листа-підтвердження від відправника. Помилки трапляються у всіх, але важливо, на скільки швидко вони виправляються. В даному випадку, на мою думку, дуже швидко, і великий плюс на користь цього інтернет-магазину і компанії-перевізника.
Наостанок, ще раз хочу підкреслити: виконанням замовлення я задоволений –- я одержав саме те, що шукав, і за це щиро вдячний менеджерам інтернет-магазину sad.te.ua.